Crim resolt

Detinguda per matar la seva parella a Sant Adrià i autolesionar-se per fer-se passar per víctima d’un assalt

Detinguda per matar la seva parella a Sant Adrià i autolesionar-se per fer-se passar per víctima d’un assalt

Mossos

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +

El que semblava un crim per una venjança amagava un nou crim de violència de gènere. Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 26 anys per matar la seva parella a la vivenda que compartien a Sant Adrià de Besòs el 16 de novembre. Aquell dia, els agents van descobrir el cos de la víctima mort per ferides de ganivet i la dona, que està embarassada, amb lesions a la cama.

Notícies relacionades

Ella va explicar que dues persones van assaltar casa seva i van atacar la seva parella, que va resultar mort, i que ella va rebre lesions per les quals va ser traslladada a l’hospital. No obstant, la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord de Mossos es va fer càrrec de les indagacions i va notar que alguna cosa no quadrava en la declaració de la dona.

Així, després de diverses indagacions sobre l’entorn de la parella, com preguntar a familiars, veïns i altres pròxims, els agents van descobrir que la dona es va fer passar per víctima en un primer moment i la culpen de la mort de la seva parella. Per això la van detenir dilluns acusada d’un delicte d’homicidi i aquest dimecres passarà a disposició judicial.