Investigació

Apareix un cos en un pou de Múrcia

El Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil s’ha encarregat de recuperar el cos

Apareix un cos en un pou de Múrcia

La Opinión de Murcia

1
Es llegeix en minuts

Efectius de la Guàrdia Civil han tret a primera hora d’aquest dimecres un cos d’un pou situat a Jumilla (Múrcia). Fins al lloc s’han desplaçat agents del Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) per procedir al rescat del cadàver, així com el grup de Muntanya de la Benemèrita.

Fonts municipals confirmen que es tracta d’un home de color la identitat del qual podria correspondre’s amb la del migrant de Mali desaparegut el 2 de setembre passat, Diakina Fofana.

El cotxe d’aquest home de 43 anys va aparèixer aparcat en un carrer del terme municipal, mentre que la seva documentació es va localitzar a Hellín (Albacete). De moment, fins que no se li practiqui l’autòpsia, no es podrà confirmar.

Notícies relacionades

Així mateix, segons ha pogut saber La Opinión de Murcia, del Grup Prensa Ibérica, l’home podria haver sigut víctima d’una venjança, ja que hi hauria evidències que la seva mort no es va produir en circumstàncies naturals.

Els agents ja haurien detingut un sospitós que, segons confirmen fonts pròximes a la investigació, hauria confessat ser l’autor del crimEll mateix hauria portat els investigadors fins al lloc en el qual es troba el pou, que estava custodiat per dos guàrdies civils des d’aquest dimarts a la nit, quan es va localitzar.