Sinistre

Una dona que va ser a Teatre la nit de l’incendi diu que va témer el pitjor al veure les bengales

1
Es llegeix en minuts
EFE

María Belén, que la nit de l’incendi a les discoteques de Múrcia es trobava a Teatre, ha dit als periodistes aquest dimarts al carrer Isla Cristina que va témer el pitjor quan va observar bengales al costat dels discjòqueis que arribaven al sostre i als focus.

Aquesta noia comenta que a les 17.40 va sortir de la discoteca, on es trobava amb unes amigues ballant, quan es va asseure en un tamboret de la barra i va notar com li queia el raig de l’aire condicionat, i a diferència de la resta de la nit, en què va passar fred, va sentir tanta calor que va començar a angoixar-se i va decidir anar cap a casa, que és a vuit minuts d’allà.

Diu que quan va arribar a casa va començar a rebre missatges alarmants perquè s’havia iniciat l’incendi.

Notícies relacionades

Comenta que li va cridar molt l’atenció la presència d’una dona molt gran a la part superior de la discoteca, i va decidir gravar-la i amb les imatges de les bengales va penjar la foto a les xarxes socials poc abans de sortir del local.

Assenyala que a l’hora de l’incendi més de la meitat de la gent ja havia sortit del local perquè ja havien acabat les sessions dels discjòqueis que estaven anunciats, com Paco García i Javi Bosch.