Cas Daniel Sancho

Rodolfo Sancho visita el seu fill Daniel a la presó

L’actor es va mantenir dins del centre penitenciari aproximadament tres hores

«Vull expressar condolences i el meu més sentit condol a la família d’Edwin Arrieta», va dir a les portes de les instal·lacions

1
Es llegeix en minuts

L’actor espanyol Rodolfo Sancho va visitar aquest dimecres per primera vegada el seu fill, Daniel Sancho, a la presó de l’illa tailandesa de Samui, on compleix presó provisional per l’assassinat d’Edwin Arrieta, i va dir que respecta la Justícia tailandesa.

Sancho va arribar a la presó del districte de Samui al voltant de les 8.50 hores (GMT+7) acompanyat per l’advocat espanyol Marcos García Montes i es va mantenir dins del centre penitenciari unes tres hores. Daniel Sancho, de 29 anys, es troba a la presó de l’illa de Samui des del 7 d’agost, quan va passar a disposició judicial després de ser detingut dos dies abans a la veïna illa de Koh Phangan, on es va cometre el crim, que el jove va confessar davant la policia.

Després de la visita, l’actor va dir a les portes de la presó que el primer que volia era «expressar condolences i el meu més sentit condol» a la família d’Edwin Arrieta.

En línia amb les declaracions que va fer aquest dimarts a EFE, l’actor va voler mostrar el seu respecte a la Justícia de Tailàndia i va explicar que estava esperant l’informe de la Fiscalia, afegint que «fins que arribi aquest moment no podem fer res més» .

Sancho, que va arribar a Tailàndia diumenge passat, va afirmar que era l’última vegada que parlaria i va dir als periodistes que esperaven fora de la presó que els agrairia que marxessin. «Creuen que estic tirat per terra, aquest no soc jo. Hi ha dues maneres de prendre’s les coses a la vida, o com una desgràcia o com un repte. No aconseguiran llàgrimes», va assegurar l’actor de 48 anys, que va rebutjar contestar a les preguntes que va qualificar com a personals.

Notícies relacionades

Les visites regulars a la presó de Samui de familiars i amics solen durar 15 minuts, però Sancho va poder passar més temps amb el seu fill perquè anava acompanyat dels advocats, que tenen més temps per entrevistar-se amb els presos.

Silvia Bronchalo, mare de Daniel Sancho, es troba a Samui des del 17 d’agost i ha visitat gairebé diàriament el seu fill a la presó del districte de la turística illa envoltada d’una gran atenció mediàtica.