Temporal

Dos morts a Toledo i un desaparegut a Madrid per les conseqüències de la DANA

Les dues víctimes mortals haurien quedat atrapades per les pluges torrencials

Un menor de 10 anys, un dels ocupants del cotxe que va caure al riu Alberche al seu pas per la localitat madrilenya d’Aldea de Fresno, ha sigut localitzat amb vida enfilat a un arbre

Dos morts a Toledo i un desaparegut a Madrid per les conseqüències de la DANA
2
Es llegeix en minuts

Les pluges, que durant les últimes hores ha deixat a la província de Toledo la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA), han deixat dos morts, un d’ells a la localitat de Casarrubios del Monte i un altre en l’A-40, en el terme municipal de Bargas.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat EFE que un dels morts aquest dilluns a causa de les pluges és un home que anava en el seu vehicle, quan circulava pel quilòmetre 117 de l’A-40, en el terme municipal de Bargas. Un altre dels morts, segons han confirmat a EFE fonts de la Guàrdia Civil, és un home en Casarrubios del Monte, una mort de què també ha informat el president autonòmic, Emiliano García-Page, en una entrevista radiofònica.

En aquest sentit, fonts del 112 han informat EFE que cap a les 0.10 hores d’aquest diumenge, els bombers han hagut de rescatar un home que s’havia quedat atrapat a l’interior d’un ascensor, en un edifici de vivendes del carrer Arenal, de Casarrubios del Monte.

Recerca a Madrid

Un dels desapareguts després de caure un cotxe la matinada d’aquest dilluns al riu Alberche al seu pas per la localitat madrilenya d’Aldea de Fresno, un menor de 10 anys, ha sigut localitzat amb vida enfilat a un arbre, amb hipotèrmia i cops, informa Emergències 112 Comunitat de Madrid.

Els serveis d’emergències continuen buscant a un segon desaparegut, pare del menor. Al vehicle també hi viatjaven la mare i una filla, que van aparèixer diumenge a la nit i que van ser ateses pels serveis mèdics del SUMMA 112 i posteriorment traslladades a l’hospital Rey Juan Carlos de Móstoles (Madrid).

Aldea de Fresno és una de les localitats de Madrid que ha patit danys més severs per les pluges intenses de diumenge passat i la crescuda del curs de l’Alberche ha provocat ruptures en dos ponts, en concret als accessos des de les carreteres M-507 i M-510.

Un avi arrossegat pel corrent

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil busca un home de 83 anys que van ser arrossegats pel corrent quan es trobava als voltants d’una residència de la localitat de Villamanta, segons ha informat a EP una portaveu de la Comandància de Madrid.

Per circumstàncies que ara s’investiguen, l’avi, usuari del geriàtric, va sortir de les seves instal·lacions cap a les 23 hores d’aquest dilluns i va ser arrossegat per l’aiguat conseqüència de la DANA que ha patit especialment aquest municipi i altres del sud-oest de la regió madrilenya.