A Alacant

Segresta l’amant de la seva dona, l’obliga a despullar-se i es burla de la mida del seu penis

La víctima denuncia que el presumpte agressor el va amenaçar amb una destral a la casa de camp a la qual el va portar i el va fer treure’s la roba mentre l’humiliava i es reia d’ell

Segresta l’amant de la seva dona, l’obliga a despullar-se i es burla de la mida del seu penis
3
Es llegeix en minuts

Un jutjat de la Vila Joiosa (Alacant) investiga el segrest d’un home de 28 anys que va ser portat a una casa de camp de la localitat, on el van obligar a despullar-se mentre li feien fotos degradants, segons va confirmar ‘Información’, del grup Prensa Ibérica, en fonts pròximes al cas. El presumpte autor d’aquests fets és un altre veí de la localitat, d’uns 40 anys, amb la dona del qual la víctima estava tenint una aventura extramatrimonial i que va reaccionar violentament quan va descobrir la infidelitat.

Els fets van ser denunciats setmanes després per la víctima a la caserna de la Guàrdia Civil de la Vila Joiosa, i va alertar que el capturador l’havia amenaçat amb una destral per coaccionar-lo. La víctima ha necessitat tractament psicològic i s’ha personat en la causa com a acusació particular. L’investigat va ser detingut després de la denúncia, però va quedar en llibertat després de comparèixer al jutjat. Allà es va acollir al dret a no declarar. La causa està oberta pels delictes d’agressió sexual, amenaces i tracte degradant. El jutjat va deixar l’investigat en llibertat, amb una ordre d’allunyament. L’advocat Francisco González exercirà l’acusació particular en nom de la víctima.

La víctima va denunciar que els fets van passar el mes de març a la Vila Joiosa, arran del fet que el marit d’una dona amb qui havia tingut una relació l’any anterior hauria descobert la infidelitat. L’home li hauria estat trucant per telèfon per amenaçar-lo de mort i finalment el va emplaçar a veure’s personalment i aclarir la situació. La víctima va explicar que després d’accedir a la trobada l’home el va pujar al cotxe i el va portar fins a una casa de camp de la seva propietat, situada en una zona aïllada del municipi. Una vegada allà, va esgrimir una destral i el va obligar a despullar-se. Mort de por, la víctima va esclafir a plorar, mentre el marit li feia fotografies amb el mòbil i es burlava d’ell.

Destral de llenyataire

Amb una destral de llenyataire a la mà, l’hauria obligat que li admetés totes les infidelitats, i el va amenaçar de matar-lo si li mentia en alguna cosa perquè els havia punxat el telèfon a tots dos. Col·locant-li la destral al cap, el va obligar a treure’s tota la roba, mentre es burlava d’ell dient-li que tenia el penis molt petit, que estava molt gras i que no entenia com la seva dona estava amb ell. Algunes fotos es van arribar a fer amb el mòbil de la víctima. «Aquesta de record», li va dir amb la foto que va fer amb el mòbil de l’amenaçat. Finalment va fer que es vestís i el va tornar a portar al nucli urbà. En un moment de la trobada, en què la víctima estava en estat de xoc, l’home va arribar a treure un feix de bitllets i li va dir «si no arribes a venir, hauria pagat tot això perquè et trenquessin les cames».

Notícies relacionades

La història no va quedar aquí. Dos dies després, l’home va tornar a trucar a la víctima per tornar-lo a veure, amb el pretext de desinstal·lar el ‘software’ espia que li havia posat al mòbil. Novament el va portar a la mateixa casa de camp, on després d’estar manipulant el telèfon, de sobte li va dir: «¿Vols veure la pistola que tinc? Que acabo aviat amb tu». Una vegada més, el va obligar a despullar-se i va començar a fer-li fotos simulant que li estava fent una fel·lació. Al tornar al cotxe, també va patir altres atacs de fúria i li deia: «Tinc aquí un ganivet i et tallaré el coll».

Fotografies

La víctima va tornar a rebre en dies posteriors diverses trucades de l’investigat, en què li deia que no el volia veure pel poble i que si ho feia «li donaria carinyo». Per la por, la major part de les fotos que tenia al mòbil les va acabar esborrant, igual com els suposats missatges amenaçadors. De totes maneres, la víctima va declarar que tem que algunes de les fotografies van ser enviades per l’agressor als seus contactes. La brigada de policia judicial de la Guàrdia Civil de la Vila Joiosa va practicar un registre a la casa de camp de l’investigat i afirma que part del mobiliari coincideix amb el que es veu en les fotografies aportades. També hi han trobat la destral amb què suposadament es van produir les amenaces.