Múltiples antecedents

Vídeo | Capturat un violent lladre que va fugir pel riu Llobregat després d’atacar una àvia

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multireincident que va mirar de fugir de la policia ficant-se al riu Llobregat després d’atacar una àvia a Pallejà. Els fets van passar el dijous 17 d’agost. Es tracta d’un home de 26 anys que acumula un total de 27 antecedents policials. Els investigadors, a més, el relacionen amb uns altres dos robatoris violents comesos a Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i un robatori amb força perpetrat contra un domicili de Pallejà.

El sospitós, poc abans de buscar sense sort refugi a les aigües del Llobregat, havia atacat una àvia al centre de Pallejà. Armat amb un ganivet de grans dimensions, li havia arrencat una cadena d’or del coll i també havia colpejat el seu marit, que havia mirat de defensar-la. Després del robatori, el quart que cometia per municipis de la comarca del Baix Llobregat en pocs dies, va fugir per un polígon de la població ubicat al costat del riu.

La policia local de Pallejà, contactada per les víctimes del delicte i alguns testimonis, va avisar els Mossos, que van activar un dispositiu per trobar el sospitós. L’operatiu va sumar a la tasca de recerca un helicòpter, que amb una càmera va registrar les imatges de la captura del lladre multireincident.

En aquesta gravació s’aprecia com l’agressor, sabent-se envoltat per la policia, es fica al riu Llobregat, en una zona no gaire cabalosa. Amb l’aigua pels genolls, el sospitós desatén les ordres dels agents, que l’envolten des de la vora. Esgrimeix el ganivet en to amenaçador i es nega a sortir de l’aigua.

Notícies relacionades

Finalment, segons un comunicat dels Mossos, els agents van poder reduir-lo. Aquest cap de setmana ha passat a disposició del jutjat. Els investigadors li imputen els delictes de robatori amb violència a l’àvia i de desobediència i resistència a agents de l’autoritat per la seva conducta amb els policies.

Els investigadors, a més, el vinculen amb tres delictes més perpetrats recentment: dos robatoris violents similars al patit per l’àvia de Pallejà que van patir sengles víctimes de Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts a més d’un robatori amb força comès contra un domicili de Pallejà.

Temes:

Sant Boi