VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut després d’escanyar la seva dona amb la manguera de la dutxa davant del fill, d’11 anys, a Madrid

L’arrestat, de 40 anys, va fugir des del domicili familiar a Ciudad Lineal fins al municipi de San Martín de la Vega, on va ser localitzat

Detingut després d’escanyar la seva dona amb la manguera de la dutxa davant del fill, d’11 anys, a Madrid
1
Es llegeix en minuts

Un home de 40 anys ha sigut detingut a San Martín de la Vega després que intentés presumptament escanyar la seva dona amb el cable de la dutxa en presència del seu fill menor al domicili familiar del districte de Ciudad Lineal i fugís a aquesta localitat madrilenya.

Els fets van passar el 12 de juliol, quan passades les 20.30 hores, la Policia Municipal de Madrid va rebre l’avís d’una possible agressió a l’interior de la vivenda.

A la seva arribada, els agents hi van trobar la víctima, de 44 anys, en un estat d’ansietat que li impedia narrar el que havia passat. Una vegada va poder fer-ho, va explicar que el seu marit, després d’una discussió, havia intentat escanyar-la amb la manguera de la dutxa i després havia abandonat la vivenda, no sense abans amenaçar de matar-la en cas que parlés amb la policia, segons va relatar el fill de la parella, d’11 anys, que havia presenciat els fets.

Notícies relacionades

Els uniformats van observar marques i rascades al coll i el pit de la dona que coincidien amb aquesta versió. La víctima va apuntar que la seva parella podria haver fugit a un domicili familiar ubicat a San Martín de la Vega i va oferir la descripció i dades del vehicle amb què havia marxat.

Els agents van traslladar l’avís a les unitats d’altres districtes pels quals podia passat en la seva fuga, així com a la Guàrdia Civil i a la Policia Local de San Martín de la Vega, que va localitzar l’home i va procedir a arrestar-lo com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. La dona, per la seva banda, va ser atesa per Samur-Protecció Civil i traslladada a un centre hospitalari.