Investigació

Detingut després d’apunyalar un periodista de ‘La Voz de Galicia’ l’home que va agredir Rajoy el 2015

L’agressor va irrompre a la redacció del mitjà a Pontevedra

Les ferides més greus s’han produït a la mà de la víctima, que va mirar de defensar-se

Detingut després d’apunyalar un periodista de ‘La Voz de Galicia’ l’home que va agredir Rajoy el 2015
1
Es llegeix en minuts

Un periodista de la delegació de Pontevedra de ‘La Voz de Galicia’ ha sigut traslladat a l’Hospital Montecelo després de ser víctima d’una agressió amb arma blanca quan un jove va irrompre a les oficines del diari i va apunyalar el treballador. Les ferides més greus s’han produït a una mà, quan el periodista va mirar de defensar-se d’un atac les causes del qual s’investiguen.

El presumpte agressor és el jove que el 2015 va clavar un cop de puny al llavors president del Govern, Mariano Rajoy, quan realitzava un passeig electoral per la ciutat. Aquest home, que en aquell moment era major d’edat, ha protagonitzat diversos incidents semblants en els últims anys, com un atac a un militants de Vox a Pontevedra o un aldarull en un bar d’Ourense pel qual acaba de ser condemnat.

Notícies relacionades

El presumpte atacant va ser detingut instants després de l’agressió per la Policia Nacional. A més d’apunyalar el periodista, va realitzar diverses destrosses al mobiliari i ordinadors de la delegació periodística.

Va passar al voltant de les 14.00 hores al carrer Rosalía de Castro, molt a prop de l’Audiència Provincial, i en el moment del succés a les instal·lacions tan sols hi havia dues persones. Pel que sembla, el jove agressor va trucar a la porta i poc després de permetre-li el pas i intercanviar unes paraules amb el periodista, es va produir l’agressió.