Succés

Localitzat el cos d’un home desaparegut aquest diumenge en un riu a Navarra

Localitzat el cos d’un home desaparegut aquest diumenge en un riu a Navarra
1
Es llegeix en minuts

Efectius del Grup de Rescat Aquàtic del Servei de Bombers de Navarra han localitzat al voltant de les 19.00 hores el cos sense vida d’un home de 68 anys desaparegut quan es banyava en companyia d’un familiar al riu Irati al seu pas per la Foz de Lumbier (Navarra).

La Sala de Gestió d’Emergències de SOS Navarra ha rebut avís dels fets a les 16.31 hores i ha mobilitzat al lloc dels fets efectius del parc de bombers de Sangüesa, del Grup de Rescat Aquàtic (GRA) i patrulles de la Policia Foral i la Guàrdia Civil.

Quatre bussejadors del GRA han fet tasques de rastreig durant la tarda, partint del lloc en què l’home havia sigut vist per última vegada, un punt del riu situat aproximadament a l’altura del primer túnel de la Foz. Els bussejadors han localitzat el cos al centre de la llera, a uns dos metres de profunditat, en una zona pròxima al punt de recerca. El mort és un home de 68 anys que estava passant la tarda de diumenge a la Foz de Lumbier en companyia de la seva família.

Notícies relacionades

El cos serà traslladat a l’Instituto Navarro de Medicina Legal, on se li farà l’autòpsia. L’equip de Policia Judicial de la comissaria de Pamplona de la Policia Foral es fa càrrec de la investigació del sinistre.

També s’han mobilitzat dues patrulles de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Pamplona, una patrulla de Medi Ambient i efectius del Grup de Drons de la Policia Foral.

Temes:

Navarra