Passis falsos

Almenys una vintena d’estafats amb entrades als concerts de Coldplay a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra obren una investigació i creuen que el nombre d’afectats augmentarà

  • Coldplay i el fenomen TikTok, la combinació perfecta per a l’èxit

  • Coldplay i les propostes de matrimoni impulsades per ‘Yellow’, ‘Paradise’ i ‘Viva la Vida’

Almenys una vintena d’estafats amb entrades als concerts de Coldplay a Barcelona

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per una presumpta estafa en la venda d’entrades dels concerts de Coldplay a Barcelona. El cos explica que ha rebut una vintena de denúncies per suposats enganys en la venda i revenda de passis de les actuacions que la banda britànica protagonitza des de dimecres a l’Estadi Lluís Companys. El grup britànic ha programat quatre espectacles fins aquest diumenge a la capital catalana, dins de la seva nova gira mundial.

Un portaveu dels Mossos ha explicat que és probable que hi hagi molt més afectats que els que, per ara, han informat al cos que van adquirir uns presumptes tiquets fraudulents. Els primers indicis porten la policia a sospitar que els autors de la suposada estafa van col·locar còpies d’una mateixa entrada autèntica a diverses persones.

Els afectats no van saber de l’engany fins arribar a les portes de l’Estadi Olímpic. Es van quedar sense opció d’entrar al recinte al ser advertits que l’entrada que tenien i per la qual havien pagat ja havia sigut validada per una altra persona.

Notícies relacionades

Per ara, les indagacions no han portat a detenir cap sospitós. No obstant, els Mossos van arrestar aquesta setmana quatre persones acusades de vendre passis especials, polseres i acreditacions falses per als concerts de Coldplay als voltants de l’Estadi Lluís Companys.

Els Mossos afegeixen que els estafats estan començant a organitzar-se per agrupar-se en una plataforma. El cos ha difós a les xarxes socials que està indagant en el cas. Els agents animen els afectats a interposar denúncies.