Tragèdia

Moren dues bessones de 12 anys al caure per la finestra d’un pis a Oviedo

Els crits desesperats del pare, demanant ajuda, van alertar de la tragèdia

1
Es llegeix en minuts

La mort de dues nenes petites, dues bessones, precipitades al pati interior del seu edifici, al carrer de Facetos, acaba de tenyir de dol i tragèdia el barri d’Oviedo de La Ería.

Segons el relat de testimonis directes, els fets s’haurien produït entre dos de nou i les nou del matí. Els crits desesperats del pare, demanant ajuda, van alertar de la tragèdia Les seves dues filles, bessones de 12 anys, havien caigut al pati des de la finestra del seu pis, un quart del número 47 del carrer de Facetos, i havien mort al moment.

La Policia Nacional investiga ara les causes del succés, sense descartar cap hipòtesi, tampoc que es tracti d’una mort accidental o un suïcidi.

Notícies relacionades

Fa anys que la família, procedent d’un país d’Europa de l’est, viu a l’immoble. La mare i el pare estan rebent assistència psicològica a l’edifici. Les nenes tenen un altre germà petit, de 10 anys, que a aquelles hores es trobava ja a l’escola.

L’alcalde, Alfredo Canteli, es va desplaçar a la zona a primera hora, acompanyat del regidor de Seguretat, José Ramón Prado, i acaba d’anunciar dos dies de dol a Oviedo. L’ascensió, va dir, no tindrà música i el PP local interromprà la seva campanya durant dos dies. El PSOE també ha confirmat que cancel·la la seva agenda.