Irregularitats

Set detinguts en un dispositiu policial a dos bars musicals de Barcelona

Tres per tràfic de drogues, tres per atemptat a agents de l’autoritat i una per un requeriment judicial, a més de 13 de denunciats per tinença de drogues i armes

Set detinguts en un dispositiu policial a dos bars musicals de Barcelona

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) han realitzat un dispositiu policial conjunt a dos bars musicals de la capital catalana que s’ha tancat amb la detenció de set persones –tres per tràfic de drogues, tres per atemptat a agents de l’autoritat i una per un requeriment judicial– i 13 denunciats per tinença de drogues i armes.

La primera inspecció s’ha produït pels voltants de les 02.00 hores de la matinada d’aquest dissabte al Butyklan, un local d’oci nocturn situat a la Travessera de les Corts.

Notícies relacionades

En aquest bar musical, hi ha hagut un detingut per un delicte contra la salut pública, sis denunciats per drogues i la GUB ha acabat precintant el local per diverses irregularitats administratives.

La segona inspecció s’ha realitzat pels voltants de les 08.00 hores al bar ‘L’Oficina’, situat al carrer de la Verneda, al districte de San Martín. En aquest local d’oci nocturn, s’han aturat sis persones (dos per tràfic de drogues, tres per atemptat a agents de l’autoritat i una per un requeriment judicial) i s’han interposat set denúncies, sis per tinença de drogues i una última per arma blanca.