Investigació

La Guàrdia Civil registra dos pous a la recerca d’un immigrant desaparegut a Jaén

El patró del jornaler desaparegut va ser condemnat el 2016 per l’Audiència Provincial a dos anys i mig de presó per explotació laboral

La Guàrdia Civil registra dos pous a la recerca d’un immigrant desaparegut a Jaén
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil han registrat dos nous pous en l’operació de recerca d’un immigrant desaparegut a Villacarrillo (Jaén) des del gener del 2021.

Segons ha informat aquest dimecres el coronel en cap de la Comandància de Jaén, Francisco Lozano, els agents de l’UCO es van desplaçar des de Madrid fins a Villacarrillo per prosseguir amb la investigació de la desaparició d’Ibrahima Diouf, senegalès de 31 anys i del qual no es va tenir més notícies des del 5 de gener del 2021.

Des de la Guàrdia Civil s’ha indicat que la investigació «no ha cessat» en cap moment, tot i que per ara no hi hagi resultats en la recerca de l’immigrant desaparegut.

Notícies relacionades

El patró del jornaler desaparegut, G. V. L., va ser condemnat el 2016 per l’Audiència Provincial a dos anys i mig de presó, així com al pagament de multes de fins a 11.400 euros per explotació laboral i defraudació de fluid elèctric, a més d’un delicte contra l’Administració de Justícia.

També va ser acusat de la desaparició d’un altre temporer al seu càrrec el 2013, Tidiany Coulibaly, malià de 22 anys, i de la qual cosa va ser absolt per falta de proves.