Tragèdia

Dos morts després d’envestir un cotxe quatre persones en una terrassa d’un bar a Pontevedra

Es tracta de veïns que jugaven la partida | El conductor va donar negatiu en les proves d’alcohol i drogues

Dos morts després d’envestir un cotxe quatre persones en una terrassa d’un bar a Pontevedra
1
Es llegeix en minuts

Commocionats estan els veïns de Vilaboa (Pontevedra) després d’un desafortunat accident que ha tingut com a resultat dos mortsUn cotxe va envestir aquest divendres una terrassa d’un bar a la parròquia de Santa Cristina de Cobres, i va xocar amb una taula en la qual quatre veïns jugaven la «partida» habitual en aquell moment. Dels quatre ferits, dos homes de 79 (L.R.C.) i 67 (A.D.B.) anys han mort després de ser evacuats en estat greu als hospitals Montecelo de Pontevedra i Álvaro Cunqueiro de Vigo. Un havia sigut reanimat en el punt pels serveis sanitaris. Els altres dos clients van patir ferides de caràcter lleu.

El succés, en el quilòmetre 0 de l’N-554, es considera un atropellament múltiple. Són totes persones grans i clients habituals del bar O’ Chancho a aquella hora, en què es reuneixen per «fer la partida», tal com asseguren fonts consultades per ‘Faro de Vigo’, del grup Prensa Ibérica.

Precisament, testimonis directes asseguren que el cotxe es trobava aparcat al lloc, un model de Mercedes, i que el seu conductor es va equivocar i en lloc de posar la marxa enrere va posar la primera i el vehicle es va precipitar contra la taula ocupada per aquests veïns. El conductor va donar negatiu en les proves d’alcohol i drogues. El succés va tenir lloc a les 17.00 hores.

Segons testimonis directes, tot es va deure a una confusió amb les marxes

Tal com informa el 112, fins al punt de l’accident van acudir agents de la Guàrdia Civil, Bombeiros do Morrazo, Protecció Civil de Soutomaior i treballadors del servei de manteniment de carreteres. El 061, per la seva banda, va tractar els ferits al lloc i va procedir al trasllat dels més afectats.

Un punt negre del municipi

Molt a prop d’aquest lloc, es produïa fa gairebé quatre anys un altre accident amb un mort i tres ferits, després de xocar un camió i un turisme, a l’altura de l’encreuament de l’església.

Notícies relacionades

En el turisme viatjaven quatre joves. Un, de 22 anys, es trobava en estat crític i els serveis sanitaris van mirar de reanimar-lo però va morir durant el seu trasllat en ambulància a l’Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo, segons va confirmar llavors el 061.

Els altres dos ocupants, d’entre 21 i 22 anys, van resultar ferits i van ser traslladats a l’Hospital Montecelo de Pontevedra. El camioner va resultar il·lès.