Investigació

Tres detinguts per drogar i violar una jove en un hotel de Gran Canària

La noia, de 20 anys, va sortir despullada de l’habitació per demanar ajuda als treballadors del complex d’allotjament

Tres detinguts per drogar i violar una jove en un hotel de Gran Canària
1
Es llegeix en minuts

Tres homes han sigut detinguts aquesta tarda per presumptament drogar i violar una jove de 20 anys en un hotel del parc de Santa Catalina, a Las Palmas de Gran Canaria. La víctima, que va sortir despullada de l’habitació per demanar ajuda als treballadors, es troba en un hospital on està sent atesa com manen els protocols.

Els fets van passar entorn de la una del migdia quan la Policia Nacional va rebre un avís que una noia, natural de la capital de Gran Canària, s’havia presentat a la recepció de l’establiment amb un evident estat de nerviosisme i indicant que l’acabaven de drogar i violar, segons van indicar les fonts consultades.

Notícies relacionades

Els agents que es van personar al lloc van prendre declaració a la víctima, que va indicar que tres homes, dos de nacionalitat alemanya i un d’origen italià, l’havien drogat i l’havien traslladat fins a l’hotel, on va ser violada, com van precisar les mateixes fonts.

La Policia Nacional va detenir les tres persones com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual, segons va informar la Prefectura Superior de Policia de les Canàries. Per la seva banda, una ambulància del Servei d’Urgències Canari (SUC) es va encarregar de traslladar la jove fins a un hospital de la capital de Gran Canària, on està sent atesa com estableixen els protocols.