Denúncia dels veïns

Desallotgen un ‘after’ il·legal a Madrid on era Froilà

Al local, registrat com sauna, els agents hi van trobar centenars de joves, alguns dels quals eren menors d’edat, consumint alcohol i drogues com la «cocaïna rosa» i fumant pipa

Desallotgen un ‘after’ il·legal a Madrid on era Froilà
1
Es llegeix en minuts

La Policia Municipal de Madrid va desallotjar per excés d’aforament un ‘after’ il·legal ubicat al carrer d’Orense, a Madrid, on els agents van intervenir diverses substàncies estupefaents i van identificar els clients, entre els quals hi havia Felip Joan Froilà de Marichalar, segons han confirmat a Efe fonts del cos local.

La batuda al local es va produir sobre les vuit del matí d’aquest diumenge després que diversos veïns alertessin del soroll que procedia de la sala.

Es tracta d’un establiment amb una llicència en vigor com a sauna, tot i que habitualment opera com un ‘after’ que obre les portes a altes hores de la matinada.

A la seva arribada, els agents van trobar a l’interior centenars de joves, alguns dels quals eren menors d’edat, consumint alcohol i drogues com la «cocaïna rosa» i fumant pipa.

En concret, es van comptabilitzar 229 assistents quan l’aforament màxim permès al local és de 99. A les cabines o reservats VIP, confeccionats per a dues persones, hi havia entre 10 i 20 joves, i a l’estada principal n’hi havia 179.

Els reservats únicament tenien una porta cap a l’interior, cosa que suposava un risc d’incendi a l’estar consumint-se tabac i pipes.

Els agents van identificar els clients, entre els quals hi havia Felip Joan Froilà de Marichalar, fill de la infanta Elena i net del rei emèrit, Joan Carles I.

Notícies relacionades

A més, es van requisar diverses dosis de substàncies estupefaents i un ganivet que portava un dels joves.

Finalment, els policies van sol·licitar el suport de les Unitats Centrals de Seguretat (UCES) per desallotjar el local, al qual es va aixecar una acta d’inspecció per les possibles infraccions següents: exercir una activitat diferent de l’autoritzada, presència de menors i excés d’aforament.