Foc

Quinze persones, entre elles cinc menors, ferides per l’incendi d’una vivenda a Sevilla

Entre els afectats, un home ha resultat ferit amb cremades i una dona intoxicada per inhalació de fums

1
Es llegeix en minuts

Quinze persones, entre elles cinc menors, han sigut afectades de diversa consideració en l’incendi d’una vivenda de la segona planta d’un edifici de Sevilla, en la qual diverses persones, entre elles menors van quedar atrapades, ha informat el servei d’emergències 112 Andalusia.

Entre els afectats, un adult ha resultat ferit greu amb cremades i traumatismes, i la resta ha resultat afectada per inhalació de fum, entre ells cinc menors que han sigut evacuats a l’hospital infantil, cinc evacuats a l’Hospital Macarena i quatre més a l’hospital general, segons la font.

Entre els afectats, un home ha resultat ferit amb cremades i una dona intoxicada per inhalació de fums.

Dos adults s’han precipitat des de la vivenda sinistrada a un pati interior i han caigut sobre un sostre d’una primera planta, i han patit contusions, i també una altra persona, menor d’edat, que aparentment no ha patit lesions, segons el 112.

Emergències Sevilla ha precisat que els bombers han aconseguit extingir l’incendi, que es pot haver originat per un braser a la sala.

El 112 ha dit a EFE que a les 18.15 hores d’aquesta tarda es va produir el primer d’una desena d’avisos alertant de l’incendi produït en una vivenda en la qual hi havia persones atrapades, entre elles menors, d’una segona planta d’un edifici del carrer Moguer, a la zona de la Macarena i pròxima a la Ronda Urbana Norte.

Notícies relacionades

S’ha mobilitzat efectius de la Policia Local, de la Policia Nacional, dels bombers i del 061, que ha desplaçat dues ambulàncies al lloc del sinistre.

Els operatius continuen treballant al lloc. Les plantes 8, 9 i 10 es troben afectades pel fum, segons han informat Bombers.