Agafada a Sarrià-Sant Gervasi

Vídeo | Detinguda per vendre joies falses a àvies a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 51 anys com a presumpta autora d’un delicte d’estafa a persones vulnerables després de ser agafada in fraganti quan acabava de vendre una joia falsa a una àvia.

Els agents van detenir la dona gràcies a l’avís del conserge de la finca del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona on presumptament es va cometre el delicte.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra aquest dissabte, la policia va rebre una trucada del conserge d’aquesta finca, en la qual una àvia que viu a l’immoble acabava d’entrar al seu pis acompanyada d’una altra dona que volia ensenyar-li joies i que sospitava que podrien ser robades o falses.

Quan els agents van pujar al pis, van interrogar la víctima, que els va respondre de manera incoherent a les preguntes formulades sobre la compra o venda de joies, i al final van esbrinar que la presumpta estafadora acabava de vendre-li una joia per 500 euros.

Quadros i figures

En el registre de les bosses que portava la presumpta estafadora es van trobar 1.600 euros i algunes joies i bijuteria com polseres, anells, arracades, penjolls i rellotges.

Notícies relacionades

Quan els agents van acompanyar la presumpta estafadora al seu vehicle, van trobar també quatre quadros i quatre figures de temàtica religiosa d’origen desconegut que els Mossos van analitzar i van concloure que no eren autèntiques.

La policia treballa amb la hipòtesi que la detinguda, que ara està en llibertat després de passar a disposició judicial, intentava vendre a les seves víctimes joies falses i obres d’art intervingudes per un valor molt superior al del mercat fent-les passar per autèntiques.