En presó preventiva

Vídeo | Detingut per atracar amb pistola quatre gasolineres de Tarragona en 48 hores

El presumpte atracador, de 25 anys, té nombrosos antecedents per robatori

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un presumpte atracador, que acumula nombrosos antecedents per robatori, acusat d’haver assaltat quatre gasolineres de Tarragona en tan sols 48 hores, amenaçant els empleats amb una arma de foc simulada.

Segons ha informat la policia catalana, la investigació que ha permès la detenció del presumpte atracador, de 25 anys, es va iniciar el 21 de desembre arran d’un assalt en una gasolinera de Tarragona, on el detingut va aconseguir la recaptació de la caixa enregistradora després d’amenaçar el dependent amb una pistola.

Una hora després, va assaltar presumptament una segona gasolinera de Tarragona, també amb pistola.

Els altres dos atracaments que s’atribueixen al detingut els va cometre dos dies més tard en una gasolinera del barri de Ponent, als afores de Tarragona, i a la mateixa ciutat.

L’atracador perpetrava els assalts cap al tard, amb el rostre totalment cobert per evitar ser reconegut per la policia en el visionament de les càmeres de seguretat dels establiments afectats.

Això no va impedir que els Mossos l’identifiquessin i l’acabessin aturant dijous al matí, en el marc d’un dispositiu policial muntat al barri tarragoní de Bonavista.

Notícies relacionades

En el registre del seu domicili, els agents van trobar algunes de les peces de roba que el presumpte atracador hauria utilitzat per cometre els robatoris.

Els Mossos d’Esquadra acusen de quatre robatoris amb intimidació el detingut, que ha ingressat a presó preventiva després de passar a disposició del jutge de guàrdia.