Investigació

Una baralla a la zona de festa de Terol acaba amb dos detinguts per apunyalament

La víctima va ser ferida al pit i es troba estable a l’hospital | La investigació es manté oberta a l’espera que es produeixi la identificació de l’autor material de l’agressió

Una baralla a la zona de festa de Terol acaba amb dos detinguts per apunyalament
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut dos joves presumptament implicats en l’apunyalament d’un tercer, que va resultar ferit al pit, durant el transcurs d’un aldarull entre dos grups de nois ocorregut a la zona de bars de copes de la ciutat de Terol la matinada de dijous passat.

Segons han informat a Efe fonts de la comissaria de Terol, els dos joves detinguts es mantenen en dependències policials a l’espera que s’ultimin les investigacions i passin en les pròximes hores a disposició judicial, mentre que la víctima de l’apunyalament es manté estable a l’Hospital Obispo Polanco de la ciutat.

Aquestes fonts han explicat que l’enfrontament entre els dos grups de joves va tenir lloc a últimes hores de la matinada de dijous al carrer de l’Abadía, a causa d’una discussió que va derivar finalment en una baralla multitudinària.

Notícies relacionades

Després de l’apunyalament, els grups rivals van córrer en direccions oposades, tot i que el testimoni dels testimonis va permetre als agents policials desplaçats a la zona portar a terme la identificació i detenció de dos dels presumptes implicats en l’aldarull.

La investigació es manté oberta a l’espera que es produeixi la identificació de l’autor material de l’agressió amb arma blanca i la localització de la resta de participants en els fets.