Investigació

La Policia Local d’Alacant redueix un home que va amenaçar transeünts de disparar-los

L’arrestat portava una pistola de balins que semblava real i deia que era capità de la Legió i que mataria tothom

La Policia Local d’Alacant redueix un home que va amenaçar transeünts de disparar-los
1
Es llegeix en minuts

Davant el dubte millor sortir corrents. Això és el que van fer molts transeünts que van ser amenaçats de mort dilluns passat a Alacant per un home que portava una pistola i deia que era capità de la Legió. Agents del Grup Operatiu d’Intervenció Ràpida (GOIR) de la Policia Local d’Alacant van aconseguir reduir i detenir l’home. L’arma va resultar ser de balins, però aparentment semblava de foc real. No obstant, la pistola, de la marca Winnus, sí que dispara munició del calibre 4,5 mm i dards metàl·lics, segons fonts policials.

Trucada d’alerta

L’incident va passar dilluns passat poc abans de les set de la tarda al carrer del General Espartero d’Alacant. La policia local es va mobilitzar després d’una trucada en què s’alertava de la presència d’un home que anava pel carrer apuntant amb una pistola els transeünts que es creuava.

L’home, que pel que sembla es trobava en estat ebri, assegurava ser capità de la Legió i va amenaçar de matar tothom, per la qual cosa els testimonis van optar per fugir corrents i donar la veu de l’alarma.

Efectius del Grup Operatiu d’Intervenció Ràpida (GOIR) de la Policia Local d’Alacant es van desplaçar a la zona i van començar a buscar el sospitós: un home calb armat amb una pistola i que portava pantalons militars.

Detenció

Notícies relacionades

L’home va ser localitzat, amb les indicacions que anaven donant els testimonis, al carrer del General Espartero a l’altura de l’avinguda Periodista Rodolfo Salazar. Els agents del GOIR li van donar l’alto però va fer cas omís, per la qual cosa van procedir a envoltar-lo. La reacció de l’home va ser intentar treure la pistola, però no va tenir temps perquè els policies locals el van reduir amb rapidesa.

A l’escorcollar-lo van comprovar que guardava una pistola Winnus d’aire comprimit del calibre 4,5 mm, una arma que també està habilitada per disparar dards metàl·lics, segons fonts policials.