El pare de Diana Quer: «Si aquest individu hagués sigut a la presó, la vida de la Diana no hauria acabat com va acabar»

El pare de Diana Quer: «Si aquest individu hagués sigut a la presó, la vida de la Diana no hauria acabat com va acabar»
1
Es llegeix en minuts

Juan Carlos Quer, pare de Diana Quer, la noia que José Enrique Abuín, àlies ‘el Chicle’, va assassinar, motiu pel qual compleix condemna en presó permanent revisable, és aquest dimarts a la Corunya per assistir al judici contra l’home empresonat pel crim de la seva filla, que es torna a asseure al banc dels acusats, ara per la presumpta violació a la germana de la seva dona quan aquesta era menor d’edat. «Som aquí per mostrar suport a la tercera víctima d’aquest assassí. La Diana desafortunadament no pot ser aquí; ho faré jo en nom seu, perquè ella sigui present a la sala», ha proclamat el pare de Diana Quer a l’arribar a la sala on se celebrarà el judici al ‘Chicle’ per la violació de la seva cunyada.

Notícies relacionades

«Sempre dic que, quan per a un violador, un agressor sexual o un pederasta la justícia no arriba, arriba tard o arriba malament, hi ha víctimes innocents que en pagaran les conseqüències. Tant de bo que no es tornés a repetir», ha afegit Juan Carlos Quer. «Són 17 anys des que van succeir aquests fets», ha continuat, en al·lusió a la presumpta violació per la qual avui ‘el Chicle’ s’asseu al bancs dels acusats, i ha afirmat: «Si aquest individu hagués sigut a la presó, la vida de la Diana no hauria acabat com va acabar».

El pare de Diana Quer ha enviat també un missatge als polítics: «Educar aquest tipus de persones no és suficient. Fan falta lleis penals efectives que posin la societat en prevenció. Del que es tracta és que no torni a passar i per això soc aquí».