recerca de fugitius

Detingut un tercer implicat en un assassinat a Tortosa fugit a Bèlgica

  • Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la policia federal Belga, troben el tercer implicat en l’assassinat d’una treballadora d’un bingo de Tortosa

  • L’assalt mortal que es va cometre 19 de setembre a la matinada ja comptava amb cinc persones detingudes per part de la policia catalana i nacional

Detingut un tercer implicat en un assassinat a Tortosa fugit a Bèlgica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han donat amb el que podria ser el tercer encaputxat que va matar una treballadora d’un bingo de Tortosa (Baix Ebre) el 19 de setembre. El detingut es trobava a Bèlgica després de fugir a França després del tràgic succés. Les autoritats l’han trobat dos mesos després. Els altres dos acusats són una dona, que segueix en una presó catalana, i un menor internat en un centre de Justícia Juvenil. Aquesta detenció ha sigut possible amb la col·laboració de la policia federal belga i la Policia Nacional, a través de la Xarxa Europea de Recerca Activa de Fugitius (Enfast), segons anuncia la policia catalana en un comunicat a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Els fets es van produir cap a la una de la matinada del 19 de setembre quan tres persones encaputxades van entrar en un bingo ubicat a la plaça Corona d’Aragó de la localitat a la vora de l’Ebre. Els assaltants tenien la intenció d’atracar el local i emportar-se el botí, però finalment van obrir foc contra una empleada i un client poc abans d’escapar. Les dues víctimes van ser ateses d’urgència a l’hospital, on la dona va morir al cap de poc d’ingressar.

Al llarg d’aquell 19 de setembre, els Mossos, amb la col·laboració de la Policia Nacional, van detenir cinc persones. El jutge va enviar a presó preventiva una dona, per ser presumpta autora d’aquest assassinat. El segon sospitós és menor d’edat, i va ingressar a un centre d’internament també com a mesura preventiva, per decisió del jutjat de menors de Tarragona a petició de la Fiscalia de Menors. Els altres tres acusats van quedar en llibertat amb càrrecs, i podrien ser els implicats en l’atracament que no van entrar al local i que possiblement eren els que s’encarregaven de la fugida.