Assassinat doble

Un home assassina a Móstoles la seva dona i la filla de tots dos, de 6 anys

Totes dues van morir a causa de ferides d’arma blanca i ell va mirar de treure’s la vida després d’haver comès els crims

1
Es llegeix en minuts

Un home de 39 anys va matar amb una arma blanca la seva parella, de 29 anys, i la filla de tots dos, de 6 anys, a la localitat madrilenya de Móstoles, segons ha informat Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Després del doble crim, el presumpte agressor es va intentar suïcidar i està hospitalitzat en estat greu.

Va ser el mateix home qui va avisar diversos coneguts del que havia fet.

El succés va tenir lloc en una vivenda de l’avinguda Olímpica de Móstoles.

Fonts dels serveis d’emergències van informar Efe que van rebre l’avís a les 22.03 hores de diumenge per part de terceres persones que s’havien presentat a la vivenda «alarmades» a l’haver sigut informades per l’agressor.

Al no aconseguir que els obrís la porta de la vivenda, els coneguts de l’agressor van avisar immediatament els serveis d’emergències i es va activar l’alerta.

Quan van arribar al lloc dels fets, els efectius del SUMMA 112 només van poder confirmar la mort de les dues dones víctimes, que podia fer diverses hores que estaven mortes, i van estabilitzar l’agressor, que té ferides incises al tòrax, al coll i a les cames.

Notícies relacionades

Després el van traslladar en estat greu a l’hospital Puerta de Hierro. Les fonts no han precisat més dades de l’agressor.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest crim de violència masclista.