Parricidi

La família materna de la nena assassinada a Gijón, consternada, participa en el funeral

El germà de Noemí M. L. va anar amb els seus pares a la missa al poble, que va seguir amb llàgrimes i els ulls tancats, i va donar el condol a tots

La família materna de la nena assassinada a Gijón, consternada, participa en el funeral
1
Es llegeix en minuts

Antonio M. L., el germà de Noemí M. L., la mare de la petita Olivia i la principal sospitosa del presumpte assassinat de la menor , va anar a Torrecaballeros durant el funeral i l’enterrament de la nena de sis anys al poble de la seva família paterna. Va estar acompanyat d’altres membres de la família materna, entre ells, els avis de la nena. Va presenciar la missa oficiada a l’església de San Nicolás de Bari celebrada passades les 16.15 hores d’ahir en una de les últimes files del temple de Segòvia. Va plorar i va mantenir durant bona part de la cerimònia els ulls tancats. És, d’una altra manera, una altra víctima del terrible succés que ha commocionat aquesta petita localitat de Segòvia, Gijón i pràcticament tot el país. Tots els homenatges celebrats al poble de la nena van ser coberts per desenes de mitjans de comunicació procedents de tot Espanya.

Després de donar el condol a la família paterna, Antonio M. L., visiblement afectat en tot moment, va rebutjar fer declaracions a ‘La Nueva España’, del grup Prensa Ibérica, quan va sortir de l’església de San Nicolás de Bari. Un dels seus acompanyants, això sí, va afirmar que «no tenia sentit», amb referència a dir unes paraules per explicar el succeït tot just dos dies abans a Gijón.

El germà de la presumpta infanticida va jugar un paper clau en aquesta història ja que va ser ell el primer que va donar la veu d’alerta a la Policia Nacional aquest cap de setmana quan la seva germana va deixar de contestar al telèfon mòbil poques hores després d’haver recollit la nena a Segòvia, després d’haver perdut la seva custòdia.

Notícies relacionades

Les paraules que aquest home va compartir amb els agents –també havia estat al telèfon amb el pare de la nena– van convèncer els actuants que existia un risc real per a la menor i és per això que van actuar i van entrar a la vivenda. Els temors es van complir.

L’associació Custodia Compartida va realitzar una concentració a Segòvia per honrar la memòria de la petita. Sobre el terra es va posar una pancarta on es podia llegir «Olivia, sempre en el record» envoltada d’espelmes i flors davant multitud d’assistents.