Tres detinguts per apunyalar un jove en un carrer de Santa Coloma

  • La víctima, un veí d’Arbúcies, va ser traslladada a Trueta i els arrestats són investigats per delicte d’odi

Tres detinguts per apunyalar un jove en un carrer de Santa Coloma
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove va resultar ferit dissabte a la matinada a Santa Coloma de Farners (la Selva) per una agressió amb arma blanca, i va haver de ser hospitalitzat a l’hospital Josep Trueta de Girona. Els fets van passar durant una baralla al carrer Salvador Espriu. Els Mossos d’Esquadra van detenir hores més tard una persona relacionada amb els fets. A la nit, segons va avançar la periodista Anna Punsí al seu Twitter, la policia també va arrestar l’autor material de l’apunyalament, que estaria vinculat amb grups nazis. Aquest diumenge, els Mossos han informat d’una nova detenció en relació amb l’apunyalament.

Els fets van passar el dissabte a dos quarts de quatre de la matinada, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Es va rebre l’avís que una persona havia resultat ferida. Al lloc es van desplaçar la Policia Local, els Mossos i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima presentava una ferida per arma blanca. Va ser atesa pels serveis mèdics i traslladat en una ambulància a l’Hospital Josep Trueta.

Notícies relacionades

Els Mossos van detenir un individu no en el mateix moment, sinó posteriorment. Es tracta d’una persona que hauria participat en l’agressió, però no n’és l’autor material, van puntualitzar. Ja a la nit van detenir l’autor dels fets. A tots dos se’ls investiga per un delicte d’odi i discriminació. La investigació correspon a la Comissaria General d’Informació dels Mossos, perquè es tracta d’una agressió per motius ideològics.

La policia catalana manté la investigació oberta. Santa Coloma de Farners celebra aquest cap de setmana la festa major. No obstant, l’agressió hauria tingut lloc fora del recinte on se celebraven les actuacions musicals de la festa.