A l’L-3

Una dona denuncia una agressió sexual a l’ascensor del metro de Barcelona

Assegura que un home li va fer tocaments i la va perseguir al carrer

  • Barcelona sobreviu a l’estiu dels pitjors auguris de delinqüència

  • Les agressions sexuals creixen un 31,7% en el primer semestre de l’any

Una dona denuncia una agressió sexual a l’ascensor del metro de Barcelona

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

Una dona ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra una presumpta agressió sexual comesa en un ascensor del metro de Barcelona. Els fets van passar aquest dilluns, segons ha explicat ella mateixa a les xarxes socials, a l’estació de Tarragona, a la línia 3.

En la denúncia que la víctima ha adjuntat a la seva nota a Twitter, es detalla com va ser abordada per un individu que va esperar perquè pogués accedir a l’ascensor, que donava al carrer d’Aragó. Una vegada a l’interior de l’elevador, l’individu li va tocar «el cul i els genitals» i li va etzibar comentaris de caràcter sexual.

Notícies relacionades

La denunciant assegura en la seva denúncia que es va quedar «petrificada» i no va saber reaccionar. El presumpte agressor, continua la víctima, la va perseguir pel carrer. La dona va haver de refugiar-se en una perruqueria amb «una crisi d’ansietat».

Resposta de TMB

TMB, amb la qual la dona s’ha mostrat crítica en el seu missatge a les xarxes, ha respost a la denúncia i assegura que ha posat els fets en coneixement del seu departament de seguretat. «Col·laborarem en tot moment amb les autoritats», assegura l’empresa.