Investigació en marxa

Segon robatori a casa d’Aubameyang: aquesta vegada ha sigut víctima d’un assalt violent

  • Quatre lladres han irromput aquesta nit al domicili del davanter del Barça i han intimidat el jugador i la seva dona

Segon robatori a casa d’Aubameyang: aquesta vegada ha sigut víctima d’un assalt violent

FCB

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quatre lladres s’han colat a la residència de Pierre-Emerick Aubameyang a Castelldefels (Baix Llobregat) mentre el jugador del Barça i la seva dona eren a casa. Els assaltants s’han enfilat al domicili i, armats amb pistoles i barres de ferro, han intimidat la parella i s’han emportat diversos objectes de valor. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per trobar els delinqüents, que han fugit en un Audi A3 de color blanc, tal com ha avançat ‘El País’ i ha confirmat EL PERIÓDICO.

Segons fonts consultades per aquest diari, es tracta del segon robatori que pateix Aubameyang en tan sols dos mesos de diferència. El primer va ser un robatori amb força al domicili que els lladres van portar a terme mentre la casa era buida. Aquesta vegada, però, els lladres han entrat amb armes i han amenaçat tant el jugador com la seva dona.

En aquest primer delicte, que no va transcendir en el seu moment, els lladres van accedir a la casa aprofitant l’absència dels seus inquilins i es van emportar diversos rellotges de luxe.

Robert Lewandowski, precisament el jugador que ha arrabassat el centre de l’atac blaugrana a Aubameyang, va ser víctima del robatori violent d’un rellotge quan estava accedint al recinte d’entrenament del club, a Sant Joan Despí, fa un parell de setmanes. Els Mossos i la Policia Local de Sant Joan Despí van arrestar poc després l’home que va arrencar el rellotge de Lewandoski del canell quan s’havia aturat a firmar autògrafs a aficionats.

Els robatoris a casa de jugadors de futbol, personatges populars amb un elevadíssim poder adquisitiu, no són tan estranys. Però acostumen a passar mentre la vivenda és buida, la immensa majoria de robatoris a Catalunya. Que els lladres entrin al domicili protagonitzant un assalt violent contra els seus ocupants no és habitual i suposa una proporció molt menor del total de delictes que es denuncien anualment.

Sí que consta un precedent: el que va patir el maig del 2019 Arthur Melo. Els lladres van entrar a casa de l’actual jugador de la Juventus italiana mentre el futbolista estava disputant amb el FC Barcelona un partit al Camp Nou contra el Liverpool. No obstant, el germà d’Arthur va tornar a casa a les 23.00 hores, un domicili de dues plantes ubicat a Pedralbes i va topar amb dos encaputxats, que el van reduir violentament, tant a ell com a l’assistenta.

Notícies relacionades

Un dels assaltants va amenaçar el germà amb un objecte punxant, similar a un tornavís, al coll i el va obligar a obrir la caixa forta que té el jugador a la seva habitació. Els lladres es van emportar un Rolex i altres objectes. 

Altres jugadors, com Jordi Alba i Boateng, han sigut víctima de robatoris amb força al seu domicili mentre eren fora. És el cas del defensa Jordi Alba i el del davanter Kevin-Prince Boateng.