De matinada

Encaputxats assalten una casa a Begur i roben als seus amos

zentauroepp30646611 cala aiguablava begur200619073235

zentauroepp30646611 cala aiguablava begur200619073235

1
Es llegeix en minuts

Quatre encaputxats han assaltat aquesta matinada una casa de la platja d’Aiguablava a Begur (Girona), han retingut les cinc persones que es trobaven al seu interior, les han colpejat i intimidat perquè els diguessin on era la caixa forta i s’han emportat diners, rellotges i joies.

Es tracta del tercer assalt a vivendes dels últims tres dies a Begur, tot i que els altres dos, també a Aiguablava i la platja de Sa Tuna, van ser silenciosos.

Segons fonts pròximes al cas, l’assalt d’aquesta matinada ha tingut lloc entre les 03.00 i les 04.00 hores en un xalet situat a la carretera d’Aiguablava, propietat d’una família de Barcelona.

Quatre encaputxats han accedit a la casa al crit de «policia, policia», han despertat les persones que es trobaven al seu interior –quatre propietaris i una persona de servei– i els han intimidat amb algun cop, sense gaire violència, perquè els diguessin on era la caixa forta, que pel que sembla no tenien.

Segons fonts de la investigació, els assaltants, amb accent d’Europa de l’est, tenien coneixement dels negocis de la família perquè hi han fet referència. Després de tenir-los retinguts una hora, se n’han anat i s’han emportat uns 2.000 euros, rellotges, joies i dos telèfons mòbils, i les víctimes han aconseguit trucar a emergències poc abans de les cinc de la matinada.

Robatoris similars

La Policia Local de Begur ha acudit al lloc i han sigut els Mossos d’Esquadra els que finalment s’han fet càrrec de la investigació.

La matinada del dimecres 17 es van produir dos robatoris més a Begur, un en una casa situada al Camí Vell de Sa Tuna, en la qual es trobaven els seus habitants, que no es van adonar de la presència dels lladres, que es van emportar un rellotge Rolex i roba.

Notícies relacionades

Aquella mateixa matinada, cap a les 01.30 hores, una dona holandesa que viu a la carretera de Fornells es va despertar i va trobar dins de la seva vivenda tres individus amb passamuntanyes que parlaven anglès amb accent de l’est d’Europa, que li van treure la targeta del mòbil i se’n van anar sense emportar-se res.

Els investigadors consideren com una de les possibilitats que pugui tractar-se dels mateixos assaltants.

Temes:

Robatoris