Cullera

La caiguda del portal del Medusa Festival va provocar la fractura de columna d’una jove de 19 anys

La jove, que es troba en l’estat més delicat, està ingressada a l’uci a l’espera d’una possible intervenció quirúrgica

La caiguda del portal del Medusa Festival va provocar la fractura de columna d’una jove de 19 anys

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El balanç de la tragèdia del Medusa Festival, la matinada passada a Cullera, registra una víctima mortal i 32 ferits –de moment–, dels quals 4 continuen ingressats en diferents hospitals del País Valencià; tal com ha informat la consellera Gabriela Bravo, en una compareixença a les portes del recinte, acompanyada per la delegada del Govern, Pilar Bernabé, i l’alcalde Jordi Mayor.

Segons fonts de la Generalitat, la Conselleria de Sanitat ha atès 32 persones en diversos hospitals com a conseqüència de l’accident d’aquesta matinada a Cullera. D’aquestes, 4 es mantenen ingressades a la Ribera, Sant Joan d’Alacant i el Clínic, on estan sent ateses dues de les persones ferides; la resta han sigut donades d’alta.

Notícies relacionades

D’aquesta trentena de persones ateses, 13 persones s’han traslladat a l’Hospital de la Ribera i d’aquestes 9 han sigut donades d’alta mentre que una continua ingressada amb pronòstic reservat. De les altres 3 persones, se n’ha derivat una a l’Hospital de Sant Joan d’Alacant (ingressada per fractura), una altra al Clínic (pendent de valoració) i una més a La Fe, a la qual ja li han donat l’alta.

Les lesions més greus del Medusa

D’entre les 4 persones encara ingressades, la que presenta un estat de més complexitat és la jove de 19 anys que és a l’uci de l’hospital de la Ribera, amb una fractura de la columna vertebral i a l’espera d’una possible intervenció quirúrgica. Per la seva banda, les dues dones que estan sent ateses a l’hospital Clínic de València presenten una fractura de tíbia i una possible fractura de pelvis, respectivament. Aquesta última espera que el personal mèdic del centre confirmi el diagnòstic. Finalment, no ha transcendit l’informe de lesions de l’home atès a l’hospital Sant Joan d’Alacant.