Successos

Detinguts 4 presumptes traficants a Roses i s’apoderen d’una pistola

Detinguts 4 presumptes traficants a Roses i s’apoderen d’una pistola

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 22 de juliol a Roses (Girona) quatre presumptes traficants de drogues i es van apoderar d’una pistola del calibre 9 mil·límetres.

Segons ha informat aquest dijous la policia catalana, els detinguts són quatre homes d’edats compreses entre els 23 i els 29 anys; a tres d’ells se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i tinença d’armes i a un altre d’un delicte d’ús de documents autèntics sense estar legitimat.

El 19 de juliol, els Mossos van rebre l’avís que un vehicle havia tingut un accident en una rotonda de la carretera C-260 i a l’arribar al lloc van localitzar un turisme sense cap ocupant a l’interior ni als voltants.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van saber que un dels ocupants havia amagat alguna cosa en un arbre molt pròxim a la rotonda i que també havien tirat algun embolcall al riu.

Després de les comprovacions corresponents, es va poder localitzar una pistola de foc real de 9 mil·límetres.

Arran d’aquests fets, els Mossos van localitzar un domicili d’Empuriabrava i un de Santa Margarita de Roses on van comprovar que es podrien estar realitzant actes de compravenda de substàncies estupefaents.

El 22 de juliol es van realitzar dues entrades a les dues vivendes investigades, on van trobar més de 60.000 euros i petites quantitats d’haixix i marihuana preparades per a la venda a la menuda.

Detenció

Després dels registres a les vivendes, els agents van detenir quatre homes, tres d’ells els ocupants del vehicle accidentat, a qui se’ls atribueixen els delictes de tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes.

Notícies relacionades

El quart detingut és el que conduïa un altre vehicle les plaques de matrícula del qual no tenien vigència. A aquest últim se l’acusa d’un delicte d’ús de documents autèntics sense estar legitimats per fer-ho.

Els detinguts, només un d’ells amb antecedents, van passar el mateix dia 22 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Temes:

Roses