Sinistre a Girona

Una dona de 86 anys mor en un incendi a Caldes de Malavella

L’incendi ha afectat una vivenda situada al centre de la localitat gironina, limítrofa a l’ajuntament i altres serveis municipals, que no s’han vist afectats

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 86 anys va morir divendres a la tarda en un incendi –del qual encara es desconeixen les causes– que ha afectat el menjador d’una vivenda situada al centre de la localitat gironina de Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva.

L’edifici on es va produir l’incendi, de planta baixa i amb dos pisos a sobre, es troba just al costat de l’ajuntament, de la Casa dels Gegants del municipi i d’altres serveis municipals que no es van veure afectats.

Notícies relacionades

Fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers (tres camions d’aigua i dos vehicles lleugers de comandament i coordinació) i efectius dels Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec dels tràmits judicials i de la investigació de les causes de l’incendi. El SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) va activar una unitat avançada i dues de bàsiques, a més del grup de suport psicològic.

Sis assistències per inhalació de fum

A les 19.35 hores el foc ja es va donar per extingit i es va procedir a inspeccionar la vivenda, ventilar-la i revisar totes les plantes de la casa. El SEM va realitzar 6 assistències per inhalació de fum, totes en homes adults. Només dos van ser traslladats en estat menys greu a l’hospital Santa Caterina de Salt, al Gironès. Els altres 4 van ser donats d’alta in situ després de ser atesos.

Temes:

Bombers Incendis