Diversos edificis afectats

Vídeo | Diversos ferits en un incendi que podria ser provocat a l’Eixample de Barcelona

Alguns veïns han denunciat que la dona, que està ferida greu, va amenaçar de volar el local

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un incendi de matinada que ha afectat vuit edificis de l’Eixample de Barcelona, al carrer de València al costat de l’avinguda de Roma, ha deixat cinc ferits, entre ells, una dona que està en estat greu ingressada a l’hospital de la Vall d’Hebron i sota custòdia policial. I és que el foc podria haver sigut intencionat: alguns veïns han denunciat que la propietària del bar on s’ha originat el foc, que està greu, havia amenaçat de causar una explosió.

Amenaça d’explosió

Els Bombers han controlat el foc a primera hora del matí d’aquest dimarts. L’incendi ha obligat a desallotjar diversos edificis, per on s’han propagat les flames, que podrien haver-se originat en uns baixos del carrer de València, 76, a la cuina d’un bar.

Els Mossos ho estan investigant. Alguns veïns han explicat que la propietària del local havia amenaçat de causar una explosió, i que per això l’havien denunciat.

Altres edificis han quedat bastant afectats per la propagació de les flames, avivades pel vent que feia en aquell moment, a les 4.00 hores. Els equips d’emergència han revisat el número 71 del carrer València, el 181 del carrer Calàbria, i el 86, 88 i 90 de l’avinguda Roma. Els desallotjats dels números 67 i 69 del carrer València han sigut els primers a poder tornar a casa.

Sembla que també hi ha hagut una explosió, segons han explicat diversos veïns, per la qual cosa les flames s’han propagat per l’interior de la finca del carrer de València.

Notícies relacionades

En el sinistre hi han treballat 13 dotacions de bombers. Els serveis d’emergència han atès in situ una trentena de persones. L’incendi ha obligat a tallar el trànsit a la zona.

Les imatges que circulen per les xarxes són espectaculars:

Temes:

Incendis