37 víctimes mortals el 2022

Mor un motorista de 31 anys en un accident al Prat de Llobregat

Un cotxe va atropellar el conductor, que va sortir de la carretera B-20 en direcció a Sitges

Mor un motorista de 31 anys en un accident al Prat de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un motorista de 31 anys va morir dijous a la nit en un accident a la carretera B-20, al terme municipal del Prat de Llobregat (Barcelona), ha informat aquest divendres el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’accident va tenir lloc cap a les 22.18 hores d’ahir al punt quilomètric 1,2 de la B-20 en sentit Sitges quan, per causes que s’estan investigant, una motocicleta va patir una sortida de via i el conductor va sortir projectat cap a la calçada en sentit contrari i va ser atropellat per un altre vehicle.

Notícies relacionades

Arran del sinistre, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, són 37 les persones que han mort en un accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, quan en el mateix període del 2021 en van morir 22, i en el cas del 2019, 39. D’aquest total de víctimes mortals, una tercera part (37%) pertanyen a col·lectius vulnerables: 5 eren motoristes, 2 eren ciclistes i 7 eren vianants.