Presó preventiva

Detingut l’assassí de la nonagenària de Calella, un lladre d’àvies

  • Els Mossos d’Esquadra han arrestat un segon implicat en el crim, i la investigació encara no es dona per tancada

Detingut l’assassí de la nonagenària de Calella, un lladre d’àvies
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de nacionalitat espanyola per l’assassinat de Margarida Boschmonart, una veïna de Calella (Maresme) de 96 anys, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO. La dona va ser trobada sense vida per la seva família el febrer del 2021, el cos presentava ferides compatibles amb una mort violenta. Des d’aleshores, la policia catalana buscava l’autor o autors de l’homicidi. Un any més tard, han pogut resoldre el crim, tot i que no es descarten noves detencions.

Notícies relacionades

El sospitós que els Mossos consideren autor material de l’homicidi de la dona nonagenària és un lladre amb antecedents per fets similars. Havia robat de manera violenta altres dones d’edat avançada en el passat. Per delictes com aquest, actualment era a la presó. Ha hagut de ser excarcerat per ser detingut i entregat al jutjat d’Arenys, que ha instruït les indagacions. Aquest jutjat, després de prendre-li declaració, ha decretat que ingressi a presó preventivament també per la mort de Margarida, una mesura que assegura que esperarà entre reixes l’arribada de la celebració que afrontarà pel crim de l’àvia tot i que esgoti el temps de condemna pels delictes anteriors.

El crim de Margarida Boschmonart, una dona que vivia al cèntric i comercial carrer de l’Església de Calella, va sacsejar aquesta població costanera, que esperava des d’aleshores que s’aclarissin els fets.