Hi va haver risc químic

L’incendi de Montornès del Vallès afecta quatre naus industrials

Els bombers van desplegar 18 dotacions per apagar el foc d’una fàbrica de dissolvents per a pintures

L’incendi de Montornès del Vallès afecta quatre naus industrials

Bombers /Twitter

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’incendi que es va declarar ahir a la nit en una nau industrial de Montornès del Vallès (Barcelona) ha cremat tres naus i n’ha afectat una altra per la temperatura. Protecció Civil ja ha desactivat l’alerta del pla Plaseqcat un cop s’ha donat per finalitzada la situació de risc químic que va afectar ahir la població de la zona. No hi va haver ferits en l’incident.

L’incendi es va declarar poc abans de les 7 del vespre de divendres en una fàbrica de dissolvents per a pintures i va cremar bidons, dipòsits i palets. Els bombers van desplegar 18 dotacions per treballar en l’incident i els treballs es van centrar a contenir el líquid inflamable amb escuma i evitar que el foc es propagués a les naus limítrofes.

Els trens recuperen la normalitat

La gran quantitat de fum va obligar ahir a la nit a tallar durant una bona estona les línies de tren convencionals i d’alta velocitat a Montornès, de manera preventiva.

Notícies relacionades

En concret, es va interrompre la circulació de les línies de Renfe R-2, R-2 Nord, R-11 i R-8, entre Mollet Sant Fost i Montmeló, de manera que va haver de posar un transport d’autobusos alternatius.

Fonts de Renfe han informat aquest dissabte a Efe que aquestes línies ja han recuperat la normalitat i que funcionen amb l’horari habitual dels caps de setmana.

Temes:

Incendis