Entre divendres i dilluns

Detinguts 22 lladres reincidents a Barcelona per robar amb violència o furtar en l’inici del pont

  • Els arrestats acumulen 151 antecedents relacionats amb aquest tipus de delictes

  • En la majoria de casos responen a delictes comesos a la nit

Detinguts 22 lladres reincidents a Barcelona per robar amb violència o furtar en l’inici del pont
2
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut en quatre dies un total de 22 persones acusades d’haver comès robatoris violents o furts a Barcelona. Segons ha informat el cos, els arrestats acumulen 151 antecedents relacionats amb aquest tipus de delictes.

Les detencions s’han portat a terme entre divendres cap al tard i aquest dilluns, i en la majoria de casos responen a delictes comesos a la nit. Així, els presumptes autors buscaven objectes de valor com telèfons mòbils, rellotges o bosses de mà i, en ocasions, actuaven en grup.

És el cas d’una colla de quatre lladres que van envoltar uns joves per robar-los els telèfons. Les víctimes es van enfrontar als assaltants per evitar el robatori, moment en què uns agents hi van intervenir i van poder detenir els agressors.

Un pont mogut

Aquesta no ha sigut l’única intervenció policial durant el cap de setmana. En una altra actuació, uns agents van detenir in fraganti un presumpte lladre multireincident, de 21 anys i amb 15 antecedents policials, per haver arrencat una cadena d’or del coll d’una víctima.

Diumenge a la matinada, els Mossos van interceptar una altra persona que acabava de sostreure amb violència –agredint la víctima– un rellotge valorat en 22.000 euros.

Dilluns al migdia, un altre lladre amb vuit antecedents va assaltar un turista i li va sostreure el rellotge, valorat en 1.500 euros. Els Mossos van detectar el robatori i van veure com el lladre fugia del lloc i com la víctima el perseguia. Finalment, va quedar detingut. Poc temps després, els agents van detectar una altra persona que corria de manera sospitosa i que estava sent perseguit per un grup de joves. Els agents el van parar i els testimonis van explicar que els havia intentat treure d’una estrebada el telèfon mòbil.

Notícies relacionades

En una altra actuació de dilluns cap al tard, els Mossos van parar i van detenir tres homes al districte de l’Eixample com a presumptes autors del robatori violent d’un ordinador portàtil valorat en 1.400 euros. Entre els tres detinguts acumulen 64 detencions policials.

I, unes hores després, a Ciutat Vella, agents de paisà van veure com un home que anava amb bicicleta havia robat un telèfon mòbil a una dona que anava caminant. La víctima s’hi va resistir i l’autor va fugir del lloc amb bicicleta, però els efectius policials el van poder interceptar.