Desapareguts des del 14 de novembre

Localitzats en una casa okupa els tres nens segrestats per la seva mare a Madrid

La Policia Nacional ha detingut la dona i la seva actual parella al municipi de Cadalso de los Vidrios | Els nens seran traslladats a un centre sanitari per avaluar el seu estat

Localitzats en una casa okupa els tres nens segrestats per la seva mare a Madrid
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha localitzat aquest dimecres els tres menors que van ser sostrets diumenge passat 14 de novembre d’un centre tutelat d’Aranjuez i han detingut la mare com a presumpta autora de la sostracció i la seva actual parella.

Segons ha pogut saber ‘CAS OBERT’, portal de Successos i Investigació de Prensa Ibérica, els nens han sigut trobats a l’interior d’una casa okupa al municipi madrileny de Cadalso de los Vidrios a la qual els agents de la Unitat d’Atenció a la Família i Dona (UFAM) d’Aranjuez han entrat amb autorització judicial.

La localitat on han sigut trobats els nens és a menys de 15 quilòmetres del poble toledà d’Almorox, on havia residit la parella actual de la dona.

L’operació ha comptat amb l’ajuda de la Unitat Adscrita de Policia Nacional als Jutjats de Plaza de Castilla. La progenitora, de 28 anys, tenia una requisitòria pendent per no haver-se personat en un judici.

Els nens seran traslladats a un centre sanitari per avaluar el seu estat i de moment es desconeix quan tornaran al seu centre d’origen, la residència Infantil Madre Teresa.

Segrest parental

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional van sol·licitar la col·laboració ciutadana per localitzar els tres menors, dels quals no se sabia res des del passat dia 14 de novembre, i ja alertaven que podria tractar-se d’un segrest parental ja que la mare no els va tornar al centre de menors on es troben ingressats els germans de 5, 7 i 9 anys d’edat.

Notícies relacionades

Les primeres indagacions policials van sospitar que aquesta dona va fugir amb els fills i l’actual parella, una cosa que finalment s’ha concretat. La investigació, que es troba sota secret de sumari, està sent realitzada pel Jutjat número 2 d’Aranjuez.

Els policies han buscat els nens per diferents províncies, entre les quals Còrdova, per l’arrelament que tenia el pare en aquesta zona. Fa uns cinc mesos el pare havia aconseguit la custòdia parcial dels seus fills durant els caps de setmana i la mare només tenia permís per veure’ls durant sis hores.