En recerca i captura

Un conductor begut arrossega 11 metres el guàrdia civil que el va parar en un control a Toledo

  • L’home, que ha fugit del lloc de l’incident, va agafar del braç l’agent quan va anar a comunicar-li el positiu en alcoholèmia en un control a la localitat toledana d’Illescas

Un conductor begut arrossega 11 metres el guàrdia civil que el va parar en un control a Toledo

Guardia Civil

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Grup d’Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) de la Guàrdia Civil de Toledo busca el conductor ebri que aquest diumenge de matinada ha arrossegat amb el seu vehicle un agent del cos, quan anava a informar-lo que la prova d’alcoholèmia que li havia practicat era positiva.

Fonts de l’institut armat han assenyalat que els fets van passar sobre les 00.30 d’aquest diumenge, quan l’agent participava en un operatiu de trànsit instal·lat al quilòmetre 1,5 de la CM-4010 entre Illescas i Seseña.

Arrossegat

Notícies relacionades

A l’anar a comunicar al conductor que l’alcoholèmia havia resultat positiva, ja que era d’un 0,55 mil·ligrams per litre en aire expirat, aquest el va agafar del braç, i mentre accelerava, l’ha arrossegat uns 11 metres, provocant-li diverses ferides. Quan l’agent ha aconseguit escapolir-se del vehicle, el conductor ha fugit.

El Grup d’Investigació i Anàlisi de Trànsit de la Guàrdia Civil investiga els fets i mira de localitzar i detenir el conductor fugit, que conduïa duplicant la taxa permesa per llei.