Detingut per conduir ebri, en contradirecció i provocar tres ferits a Tarragona

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo   SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS  MOSSOS D ESQUADRA

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge un jove de 28 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol i presumptament haver provocat un accident amb un altre cotxe implicat a Montbrió del Camp (Tarragona), han explicat en un comunicat aquest dilluns.

Els fets van succeir cap a les 22.10 hores, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que a la carretera T-310 s’havia produït un accident de trànsit amb ferits. A l’arribar al lloc dels fets, es van trobar els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) atenent tres persones: una d’elles va patir policontusions i va ser traslladada fins a l’Hospital Sant Joan de Reus (Tarragona) amb la resta d’ocupants del vehicle.

0,78 mg/l en la prova

Notícies relacionades

Segons les primeres informacions, el detingut «va circular en sentit contrari gairebé un quilòmetre de distància fins que va col·lidir amb el segon cotxe implicat». Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat de 0,78 mg/l i el van detenir «per conduir begut, de forma temerària i provocar un accident amb tres persones ferides».

El detingut passarà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus (Tarragona) durant les pròximes hores.