Successos

Mata a punyalades el sogre després d’assabentar-se que abusava dels seus fills

  • La mare va acudir a una comissaria per denunciar els fets

  • El pare dels nens va aprofitar per entrar a la vivenda i apunyalar el sogre

Mata a punyalades el sogre després d’assabentar-se que abusava dels seus fills

LP

1
Es llegeix en minuts

Un home de 31 anys ha sigut detingut a Xile per matar presumptament a punyalades el sogre després d’assabentar-se que hauria abusat sexualment dels seus dos fills menors d’edat. Els agents van descobrir el cos ensangonat de la víctima quan van anar a interrogar-lo després de rebre una denúncia de la mare dels nens i parella del detingut.

Segons informa el diari local ‘La Voz’, els petits van explicar als pares que el seu avi els feia proposicions indecents i que fins i tot en algunes ocasions hauria arribat a posar-les en pràctica. Després de sentir les acusacions, la mare dels nens es va dirigir a una comissaria per denunciar el seu pare, amb qui convivia, moment que el marit va aprofitar per entrar al dormitori del sogre i apunyalar-lo mentre dormia.

Notícies relacionades

Complimentats els tràmits de la denúncia a comissaria, els agents es van dirigir al domicili familiar ubicat a la localitat pròxima a Santiago, capital del país, per corroborar els fets. Va ser en aquell moment quan van descobrir el cos sense vida de l’avi de 70 anys, l’assassinat del qual va reconèixer el gendre.

Tot i que la investigació del cas es centre en la confessió de l’autor de les punyalades mortals, la Policia manté obert el cas per aclarir si de veritat els abusos als nens van tenir lloc.