Delicte d’odi

Tres menors detingudes a Palma per agredir i humiliar una noia per ser lesbiana

Una adolescent va insultar i va colpejar la víctima al demanar-li tabac i observar que portava signes en què defensava l’homosexualitat

Tres menors detingudes a Palma per agredir i humiliar una noia per ser lesbiana

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Tres noies van insultar i agredir una adolescent i un altre grup a l’adonar-se de la seva orientació sexual. Una víctima va tornar a casa seva sense denunciar i l’endemà les mateixes menors la van tornar a increpar, juntament amb el grup amb què es trobava, per ser homosexual. La Policia Nacional ha detingut les agressores per un presumpte delicte d’odi envers el grup, en què hi havia algun menor.

Els fets van passar dimecres passat al Parc de ses Estacions de Palma. Una de les agressores es va acostar al grup de les víctimes per demanar-los tabac. A l’observar que una noia portava signes de la seva orientació sexual, en què proclamava la seva homosexualitat, aquesta va començar a increpar-la i, posteriorment, la va agredir. L’afectada va fugir i es va refugiar a casa seva, sense denunciar l’ocorregut i sense anar al metge perquè en fes un informe de lesions.

L’endemà, agressores i agredida es van tornar a trobar al Parc de ses Estacions de Palma. Tot just veure-les, les primeres van començar a increpar-les de nou per la seva orientació sexual. La discussió va derivar en una baralla fins que les víctimes van emprendre la fugida.

Delicte d’odi

Notícies relacionades

Va coincidir que, en aquell precís instant, una patrulla de la Policia Nacional va passar pel lloc. Els agents es van interessar per esbrinar què havia passat. Les víctimes els van comunicar que havien sigut increpades i agredides per les tres adolescents per culpa de la seva orientació sexual.

A continuació, els policies van fer batudes per la zona per mirar de trobar les autores dels insults i les agressions a les víctimes. Uns minuts després, els agents les van trobar i les van detenir per un presumpte delicte d’odi. L’arrest, al tractar-se d’adolescents, va ser comunicat a la Fiscalia de Menors.

Temes:

LGTBI Lesbianes