Buscats per la policia

Nova agressió homòfoba a un menor a Alacant: «Et matarem, ‘maricon’»

  • El noi, de 17 anys, denuncia que dos joves li van posar una navalla a l’abdomen i van amenaçar de matar-lo

Nova agressió homòfoba a un menor a Alacant: «Et matarem, ‘maricon’»
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La policia busca els autors d’una agressió homòfoba a un menor de 17 anys a Petrer (Alacant), amenaçat amb una navalla al crit d’ «et matarem, ‘maricon’», segons han informat fonts de la Delegació del Govern. Els fets van ocórrer entorn de les 21.45 hores de divendres passat, quan la víctima passava per la porta d’un poliesportiu ubicat a l’avinguda Reina Sofia de Petrer i presumptament va ser agredit per dos joves que sortien de les instal·lacions.

Segons la denúncia que ha interposat davant la comissaria de la Policia Nacional d’Elda-Petrer, un d’aquests dos joves el va agafar de les espatlles per l’esquena mentre el segon li treia una navalla i se la va posar a l’abdomen mentre li deia: «Et matarem, ‘maricon’, fill de puta». En aquell moment, un vehicle va passar a molta velocitat i els dos joves van sortir fugint mentre li cridaven: «Et matarem ‘maricon’, ‘maricon’».

Notícies relacionades

La Policia ha obert diligències i s’estan practicant proves per identificar els presumptes autors. La Delegació del Govern ha volgut recordar «la importància d’interposar la denúncia, com en aquest cas, per aclarir aquesta mena de fets delictius».

La víctima ha difós també els fets a les xarxes socials, on relata l’agressió i detalla que els autors «eren dos nois, un de cabell arrissat, baixet i morè i un altre més alt, cabell llis, curt i morè».