Passa a disposició judicial

Detingut per intentar cremar la seva parella amb laca i un encenedor a Cantàbria

  • El presumpte agressor, que estava fugint quan la policia el va arrestar, ha sigut acusat pels delictes de violència de gènere i de robatori amb violència

Agende Policía Nacional

Agende Policía Nacional / PN (europa press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional de Cantàbria ha detingut un home de 39 anys, per un presumpte delicte de violència de gènere, per agredir la seva parella i intentar cremar-li el rostre amb un esprai de laca i un encenedor, després d’haver-la sacsejat i agafat pel coll.

Els fets van passar aquest dimarts a la nit al domicili de la víctima. Fonts policials han informat aquest divendres que la víctima, de 38 anys, va aconseguir arribar a les dependències policials i va assegurar que la seva parella l’acabava d’agredir i que havia intentat cremar-li la cara amb un esprai de laca i un encenedor. A més, va indicar que la seva parella també li havia arrabassat els seus dos telèfons mòbils i les claus del garatge per impedir que busqués ajuda. No obstant, ha explicat que va poder fugir de la seva parella mentre ell la perseguia amb el vehicle.

Un equip del Grup d’Atenció al Ciutadà va traslladar la jove a l’Hospital Valdecilla perquè rebés assistència sanitària.

 Detingut mentre fugia

Notícies relacionades

El sospitós va ser arrestat en una gasolinera d’una de les sortides de Santander quan intentava fugir de la ciutat. Els agents van veure que portava els dos telèfons mòbils de la víctima. L’home va reconèixer a la policia que eren de la seva parella

A disposició judicial

Va ser llavors quan els agents el van procedir a detenir com a presumpte autor dels delictes de violència de gènere i de robatori amb violència per treure els telèfons mòbils i les claus del garatge de la víctima per impedir que busqués ajuda. L’arrestat, que no té antecedents penals, ha passat a disposició judicial.