Al metro de Madrid

El fiscal demana presó per a l’agressor d’un infermer que li va retreure no portar mascareta

  • Li imputa un delicte de lesions greus, però l’acusació final dependrà de si la víctima perd o no l’ull

El fiscal demana presó per a l’agressor d’un infermer que li va retreure no portar mascareta

POLICÍA NACIONAL

1
Es llegeix en minuts
Ángeles Vázquez
Ángeles Vázquez

Periodista

Especialista en Tribunals i Justícia

ver +

La Fiscalia de Madrid ha sol·licitat l’ingrés a presó incondicional del jove que va clavar un cop de puny al metro de Madrid a un infermer que li va recriminar que no utilitzés mascareta. El ministeri públic li imputa un delicte de lesions greus, però l’acusació final dependrà de si la víctima perd la visió de l’ull on va rebre l’impacte, segons van informar fonts del ministeri públic.

Notícies relacionades

La presó se sustenta en el risc existent que fugi per eludir l’acció de la justícia, ja que l’agressor té nacionalitat colombiana i es troba a Espanya en situació irregular. De fet, en el moment de la seva detenció al madrileny barri de Villaverde es dirigia al seu domicili per recollir les seves pertinences i poder abandonar-lo.

A més, pel que sembla, s’havia canviat el color dels cabells i s’havia tret unes arracades que portava a les orelles per dificultar-ne el reconeixement. L’agressió, que es va produir a l’estació d’Alto del Arenal, de la línia 1, va ser gravada en vídeo per un altre viatger del vagó i s’hi aprecia com respon amb un cop de puny al comentari de l’infermer que li recriminava que no portés la mascareta, malgrat ser obligatòria al transport públic. «Tant de bo et moris, ‘gilipolles’», va afegir al sortir del vagó.