Brot psicòtic

Un menor arrenca els ulls a l’empleat d’un hotel a Cambrils

El noi estava allotjat amb la seva mare a l’establiment

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un menor de 17 anys que, presumptament, ha agredit el treballador d’un hotel de Cambrils (Baix Camp, Tarragona), en què estava allotjat amb la seva mare, fins que li ha arrencat els ulls.

Segons han informat a EFE fonts pròximes al cas, els fets van passar passades les 0.00 hores d’aquesta nit, quan la mare del jove va trucar als serveis d’emergència per advertir que el seu fill estava patint un brot psicòtic.

El menor, de 17 anys, hauria atacat un treballador de l’hotel, de 62 anys, i una vegada a terra, li hauria donat cops de puny i puntades de peu fins a arrencar-li els dos ulls de la cara, segons les fonts.

Ingressat molt greu

L’home va ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i va ser evacuat en estat molt greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Notícies relacionades

Quan els Mossos van arribar al lloc, el noi va intentar sostreure l’arma a un dels agents, a qui va clavar un cop de puny al nas, si bé va poder ser reduït i detingut.

Segons les fonts, el menor hauria protagonitzat quatre episodis violents des del març passat a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).