En llibertat amb càrrecs

Detingut un home per violar una jove de 16 anys a Reus

  • L’arrestat, de 18 anys, està acusat d’agredir sexualment la víctima durant una festa il·legal celebrada l’1 d’abril al seu domicili

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 18 anys per, presumptament, violar una noia de 16 al domicili del detingut a Reus (Baix Camp) el dia 1 d’abril, mentre se celebrava una festa, malgrat les restriccions en vigor a causa de la Covid-19.

La víctima ha presentat la denúncia passades dues setmanes, sobre les quatre de la tarda del dia 14, i dues hores després, els Mossos van detenir el presumpte violador, segons fonts policials.

Durant una festa

Notícies relacionades

La víctima havia anat a la festa amb dos amics més. Daniel Camilo V. V., de 18 anys, l’organitzador de la festa il·legal, va agredir sexualment amb penetració la jove malgrat la negativa que ella li havia donat, segons ha avançat aquest dimarts ‘El Caso’.

Després de passar a disposició del jutge de guàrdia, el detingut va quedar en llibertat amb càrrecs d’agressió sexual a una menor de 16 anys, tot i que la investigació continua oberta.