Sense distància social

Denunciades 33 persones per una festa il·legal a Reus

Els assistents havien pagat entre 10 i 15 euros d’entrada

Denunciades 33 persones per una festa il·legal a Reus
1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Reus (Tarragonès) va identificar i denunciar aquest dissabte a la nit 33 persones que participaven en una festa il·legal en una masia sense respectar les mesures de seguretat per la pandèmia de coronavirus, així com el responsable del lloguer, informa el cos policial. La masia, amb llicència turística, havia sigut llogada pels organitzadors de la festa, ha informat la Policia Local en tuits recollits per Europa Press aquest diumenge. A la festa s’estava fumant, hi havia pipes d’aigua, ampolles d’alcohol, moltes persones no portaven mascareta ni guardaven la distància social, i els organitzadors van cobrar «entre 10 i 15 euros» per entrada, segons el cos policial.

Notícies relacionades

La policia va ser alertada de la festa i va acudir al lloc: davant la seva arribada, els assistents es van amagar en armaris i sota els llits per intentar no ser identificats, va explicar la policia.

Els agents han mantingut la vigilància a la vivenda durant algunes hores després de detectar que alguns assistents van fugir «camps a través», i cinc persones han sigut denunciades quan tornaven a la masia per buscar el seu cotxe, afegeix.