Naufragi

Almenys dos morts i onze rescatats després de naufragar al Vietnam un vaixell de càrrega panameny

Encara continua la recerca de dos tripulants desapareguts, un de xinès i l’altre vietnamita

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almenys dues persones van perdre la vida i onze van ser rescatades al Vietnam després de naufragar un barco de càrrega, amb bandera de Panamà, mentre es continua la recerca de dos desapareguts més, informa aquest divendres la premsa local.

Segons els informes preliminars, el fort onatge registrat davant la costa de la província central de Binh Thuan va bolcar dijous a la tarda el vaixell, que transportava 7.800 tones d’argila de Malàisia a Hong Kong, apunta el portal de notícies VNExpress.

Abans de l’incident, que va tenir lloc a unes 56 milles nàutiques de la costa, la tripulació va sol·licitar ajuda a les autoritats i va emetre un senyal de socors.

Notícies relacionades

Nguyen Hung Tan, director provincial del Comando per a Recerca i Rescat, va informar que una patrullera va localitzar divendres al matí vuit persones de nacionalitat xinesa i tres vietnamites, que estan sent transportats fins a un centre sanitari.

Les autoritats també van assenyalar que han recuperat els cadàvers de dos xinesos, mentre continuen amb l’operació per localitzar dos desapareguts més, un xinès i un vietnamita.